- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Fotók, videók mobillal
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Felhasznalo9 #1470 üzenetére
talán meg lehet, de ez esetben azt mondom, hogy ha már fizetsz a wines progiért, akkor az alá win kell. minden emuláció teljesítmény-csökkenéssel jár.ez van, remélhetőleg egyszer a nagy cégek is látni fognak fantáziát és vásárlóképes keresletet (!) a linux mögött.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Felhasznalo9 #1470 üzenetére
Mindenféle win emu teljesen legális, tényleg ''csak'' az a lényeg, meglegyen eredetiben a program.
Alapvetően 2 vonal van:
- wine:
Ez igazából nem emulátor, de a végeredmény hasonló (azaz wines program fog futni linux alatt), viszont gyakorlatilag sebességvesztés nélkül (sőt, adott esetben gyorsabb is lehet). A probléma vele, hogy kompatibilitása elég gyér (és sajnos az ilyen ''nagy'' programok általában pont nem mennek)
- Gép emuláló programok (pl. vmware):
Az egész gépet emulálják (értsd: miután elindítod, először fel kell tenni egy operációs rendszert, azaz esetedben windowst). Az előnyük a nagy fokú kompatibilitás (én régen gond nélkül tudtam scannelni, PS-t használni ezen keresztük), hátrányuk, hogy megfogják a gépet. Állítólag a mostani verziók / gépek-nek köszönhetően ez csak pár % sebességcsökkenést jelent, de adott esetben ez épp elég lehet.
A wine ingyenes, az emuláló programok általában fizetősek. -
ngabor2
nagyúr
válasz
Felhasznalo9 #1468 üzenetére
legutóbbi infóim szerint (amit azután gyűjtöttem be, hogy a deb topikba írtam) épp ezek a programok (meg még pár) hiányziklinux alá. sajnos normális kémiai rajzolóprogit (ChemDraw-hoz hasonló) én se találok. dtp-ről egyszer hallottam, hogy van, csak nagyon gyengécske a wines alternatívákhoz képest. tervező meg megintcsak pénzes van, de elég macerás a használata, egy időben próbálkoztam vele (a nevét majd megkeresem, vagy beugrik).
megvan, cycas.
de: [link], én is ezen a lapon akadtam rá évekkel ezelőtt.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anime filmek és sorozatok
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Mobil flották
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Horgász topik
- Xbox Series X|S
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest