- iPhone topik
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GD
őstag
válasz
fulcrum #4356 üzenetére
láttam olyan VIA lapot ami egy noti töltővel ment, semmi tápegység..
egy ugyan olyan dugaj volt rajta mint a notikon, egy adapter és ment a 12volt512rammal bármilyen oprendszer elmegy vista kivételével, kényelmesen
ne ez alapján válaszd ki mit akarsz használni, hanem hogy mire és hogy hová húz a szíved:-)
esetleg kitől kapsz segítséget a környezetedben..régebben mikor az xp megjelent még a legtöbb gépben 256 ram volt..és ment..igaz nem volt vmi felemelő élmény.. de a ram árakat nézve sztem nem szempont
-
Vladi
nagyúr
válasz
fulcrum #4353 üzenetére
Jaj, de jópofa kis motyó! Az én következő gépem is ilyen lesz.
Bőven elmennek majd a linuxok. Ha egy kisebb ablakozót használsz, pl: xfce akkor még az 512 ram is "luxus".
Amire viszont felhívnám a figyelmed, az a rávarrt cuccok linuxos támogatása. Ennek alaposan nézz utána, hogy ne érjen kellemetlen meglepetés. (ADI* AD1888 audio codec, Integrated SiS Mirage* 1 graphic engine)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- UTOLSÓ 4db! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest