- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Realme GT 5G - versenyképes
- Yettel topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GD
őstag
válasz
fulcrum #4356 üzenetére
láttam olyan VIA lapot ami egy noti töltővel ment, semmi tápegység..
egy ugyan olyan dugaj volt rajta mint a notikon, egy adapter és ment a 12volt512rammal bármilyen oprendszer elmegy vista kivételével, kényelmesen
ne ez alapján válaszd ki mit akarsz használni, hanem hogy mire és hogy hová húz a szíved:-)
esetleg kitől kapsz segítséget a környezetedben..régebben mikor az xp megjelent még a legtöbb gépben 256 ram volt..és ment..igaz nem volt vmi felemelő élmény.. de a ram árakat nézve sztem nem szempont
-
Vladi
nagyúr
válasz
fulcrum #4353 üzenetére
Jaj, de jópofa kis motyó! Az én következő gépem is ilyen lesz.
Bőven elmennek majd a linuxok. Ha egy kisebb ablakozót használsz, pl: xfce akkor még az 512 ram is "luxus".
Amire viszont felhívnám a figyelmed, az a rávarrt cuccok linuxos támogatása. Ennek alaposan nézz utána, hogy ne érjen kellemetlen meglepetés. (ADI* AD1888 audio codec, Integrated SiS Mirage* 1 graphic engine)
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest