Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Ekkor startol és ennyit gyártanak a Galaxy TriFoldból
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
válasz
Siriusb
üzenetére
Kaptam egy jó ötletet. Skype. Amikor én legutoljára próbáltam fájlt küldeni vele - évekkel ezelőtt -, alig csordogált. Most megy rendesen, szóval ez a legegyszerűbb megoldás.
Köszi az ötleteket mindenestre!
Azért a vsftpd-vel még szórakozni fogok, fáj, hogy nem működött.
-
ZCoyote
őstag
válasz
Siriusb
üzenetére
Akkor toldacuccot.hu

Új hozzászólás Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- AZONNAL JÁTSZHATÓ Battlefield 6! CSAK 20E Ft.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÚJ GIGABYTE A16 3VH - 16" WUXGA 165Hz - Ryzen 7 260 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest