- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Magyarított Android alkalmazások
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
válasz
Speeedfire #9169 üzenetére
na igen, altalaban mindenki valamelyik disztrohoz ragaszkodik, tobbit kevesbe ismeri
nekem az Ubival es a Suseval van tapasztalatom, az elobbit nem szeretem, de szoktam ajanlani, az utobbit kimondottan utalom a millio sajat megoldasa helyett, minden mashogy megy benne mint a tobbi disztribben, a legdurvabb az volt mikor kezzel atirtam eg config file-t, erre az a kocsog a kovetkezo boot utan visszairta
lehet meg szempont a default ablakkezelo, Suse-nal pl. KDE, Ubuntunal lehet Gnome vagy KDE is (Ubuntu/Kubuntu), a csomagkezeles ( a Suse-e valami borzalom)
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- CASIO órák kedvelők topicja!
- World of Tanks - MMO
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Google Pixel topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged