- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyix
őstag
Hát aztmondják a hivatalos ati driverek már elég jók, de linuxon választék is van, lehet nemhivatalosat használni, lehet fglrx-et(én eddig ilyet használtam radeon9600prau-val), meg még ami van.
Nekem a fő gépemen vindóz van, mert azon szinte csak játszom (bár reménykedem, hogy eljön egyszer az opengl, vagy a linuxra haxolt directx ideje), de a szüleim böngészős gépére ubuntut telepítettem, minimálba, gui nélkül. Kb fél óra alatt netes telepítéssel, és a nemsok linuxos tapasztalatommal, simán összehoztam a rendszert xorg, fluxbox telepítéssel. Nem kellett sokat turkálni benne, de amit kellett az is egyszerű volt, minden olyan logikusan van elrendezve. Minél jobban ismerem meg a linuxot annál összeszedettebb, és profibb rendszernek tűnik

Új hozzászólás Aktív témák
- Sennheiser HD 560S vezetékes hifi fejhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4510
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Purple / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs