Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Titokzatos OnePlus telefon és óra közeleg
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 500-ak részletesen, minden színben
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
az első linken egy kedvenc ... ''WLAN: IEEE 802.11a/b/g'', na ettől lesz a linux user laptop vásárló sokkal okosabb ...
http://www.linux-laptop.net/ - itt van egy csomó leírás hogy mi meg hogy; hátha a kereskedő által kínált cuccoknak, plusz az igényeidnek, valamint az linken található laptopok halmazának van egy legalább egy elemű mettszete
én acer-ről tudok nyilatkozni, szerintem ára ellenére masszív, és jókis gép, viszont az invilink feliratú cuccok kerülendőek, mert abban van a broadcom szutyok, egy belépő full intel centrino platform-os laptop maximális rammal, szerintem ez lehet az ideális választás linux alá
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Xbox Series X|S
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Arc Raiders
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Valami baja van a tápomnak
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Titokzatos OnePlus telefon és óra közeleg
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- Krups EA81 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Z690 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
én acer-ről tudok nyilatkozni, szerintem ára ellenére masszív, és jókis gép, viszont az invilink feliratú cuccok kerülendőek, mert abban van a broadcom szutyok, egy belépő full intel centrino platform-os laptop maximális rammal, szerintem ez lehet az ideális választás linux alá