Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
az első linken egy kedvenc ... ''WLAN: IEEE 802.11a/b/g'', na ettől lesz a linux user laptop vásárló sokkal okosabb ...
http://www.linux-laptop.net/ - itt van egy csomó leírás hogy mi meg hogy; hátha a kereskedő által kínált cuccoknak, plusz az igényeidnek, valamint az linken található laptopok halmazának van egy legalább egy elemű mettszete
én acer-ről tudok nyilatkozni, szerintem ára ellenére masszív, és jókis gép, viszont az invilink feliratú cuccok kerülendőek, mert abban van a broadcom szutyok, egy belépő full intel centrino platform-os laptop maximális rammal, szerintem ez lehet az ideális választás linux alá
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EAFC 26
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Open Broadcaster Software OBS
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Elektronikus zene topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
- GAMING PC! i7-13700F / RX 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 / 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- LG 65QNED87A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- LG UltraWide 35WN75CP VA Monitor! 3440x1440 / 100Hz / sRGB 99% / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
én acer-ről tudok nyilatkozni, szerintem ára ellenére masszív, és jókis gép, viszont az invilink feliratú cuccok kerülendőek, mert abban van a broadcom szutyok, egy belépő full intel centrino platform-os laptop maximális rammal, szerintem ez lehet az ideális választás linux alá