Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vége a dalnak: leállt az iPhone Air gyártása
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipi
addikt
válasz
bambano
üzenetére
Tudom, hogy benne van. Nem írtam, hogy nincs - csak annyit, hogy egy desktop-disztró valószínűleg kérdés nélkül, alapból úgy települ, hogy be van lőve az összes user-nyálcsorgató dolog (automount, ugráló bizbasz, zenélős WC-lehúzó).
Nem fikának szántam, a Gentoo-ban pl. alapból az égvilágon semmi sincs, csak egy login képernyő meg aztán egy command prompt. Ehhez képest a legalapabb Debian-telepítés is csilivili.
Sipi
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P30 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Kijelzőn beégés
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2080 8GB NZXT S340 CHIEFTEC 700W
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest