- Kétféle Pixel 4 mutatkozott be
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nem ártanak az elemek a Realme 15x-nek
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Veriakilis
senior tag
válasz
ngabor2 #3423 üzenetére
Nekem mindegy lenne, hogy milyen disztrib., csak induljon az 1GB-s pendrivomról, és be tudjam állítani rajta a netet úgy, hogy menjen.
Van olyan oldal, amin vannak leírások a Pendrive-Live készítésről:
[link]
Nekem olyan Live kéne, amit kb olyan egyszerűen fel tudok telepíteni a pendrive-ra, mint a Slax Live-ot.
Ahhoz van egy progi, amivel nagyon egyszerűen telepítettem a Slax-ot.
sikerült is elindítanom némi babrálással (ebben segített az induláskor az F1-súgó az ötleteivel), de azzal meg nem tudok netet beállítani.
Melyik disztrib-et javaslod?
Csak annyit akarok, hogy menjen a pendrivommmal, és az inviteles adsl-t be lehessen állítani, na meg egyszerű legyen a telepítése a pendrive-ra.
Így teljesen néma géppel netezhetnék (minden más passzív, kivéve a HDD-t...)
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest