Hirdetés
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hét évig frissül az új iQOO
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
I02S3F
üzenetére
Már minek? A hibás memóriának vagy a bitflipnek? Kicsit is komolyabb helyen szerintem nem megengedhető, hogy csak úgy változzon, hogy mi van a memóriában, azért van ECC. Nem drágább, mint a normál, a CPU és az alaplap a drágább, ami tudja kezelni, de az se vészes. Én workstation lapot és egy Xeont vettem itthonra, teljesen jól megy, és megvoltam kicsivel 100k alatt ezzel a részével. Szerver lappal viszont húzós lett volna az ára, az tény.
Új hozzászólás Aktív témák
- Különleges mini munkaállomás jött a Minisforum színeiben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Torrent meghívó kunyeráló
- Windows 11
- Battlefield 6
- Milyen videókártyát?
- Windows 10
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nem YU7 mindenkinek: nem győz elég villanyautót gyártani a Xiaomi
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3733, 91% Akkumulátor
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% Akku
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő