- Azonnali hatállyal felpörgeti az Apple az iPhone 17 gyártást
- Nagy csokor frissítéssel kíván jó hétvégét a Samsung
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Rekordeladásokkal állt talpra a Tesla, küszöbön a „filléres” Model Y
- Elindult az Android 16 alapú Nothing OS 4.0 nyílt bétája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Azonnali hatállyal felpörgeti az Apple az iPhone 17 gyártást
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
bambano #29983 üzenetére
Szemeztem én is már ezzel szerelt lappal, de egyelőre okafogyottá vált, még mindig csak 1 gépen ülök. [link] Pár tavalyi és tavalyelőtti komment lentebb, linux érintettségű, akkor még azon kattogtak, hogy melyik disztróba kerül be támogatás és az milyen, illetve állítgatják páran, hogy jó a támogatása. Azóta ez csak javulhatott tovább, szerintem mint hardver, nemigen lehet gond vele, persze nem enterprise grade cucc, de otthon akár a külön szerelt kártyát, akár az alaplapra tett verziót akarjuk, simán behúznám ilyen itthoni célra, hogy akár egy drágább switch-el, akár direktben, összekössem az asztali fotó és video feldolgozó PC-m a pincében lévő NAS-al (ha nincs switch, direktben a két gépet, a többiek meg mehetnek a klasszik 1Gbit és wifi vonalon).
(Most hoztam is választ a kérdésedre, meg nem is, de inkább a megbízható ágra tippelnék, mint a vacakra).
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Az Intel mindent feltesz az Intel 14A node-ra
- Gitáros topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Samsung Galaxy S22+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256-512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest