- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Elindult a One UI 8 a Galaxy A36-ra és A56-ra
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
Jester01 #29440 üzenetére
Elég beírnom konzolba, hogy node, a repl szükségtelen, azért nem is jegyeztem meg, most kerestem elő google-el, hogy ne véletlen shellt vagy ilyesmit írjak. A node egyébként csomópontot jelent, nem nehéz megjegyezni. Fájl kezeléshez mondjuk kell az fs modul, ami file system, szintén elég szokványos rövidítés. Azon belül mondjuk egy fs.createReadStream vagy fs.readFile nem okoz nehézséget, hogy mit jelent, de ha mégis, akkor a számítástechnika alapjai sem mennek. Ezzel szemben az "ls -1 node_modules | wc -l " ránézésre kínai, vagy akár jelentheti azt is, hogy "let's shit node modules or go to the wc". Persze magyarázhatod tovább, a lényegen nem változtat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore pizza és kenyér topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Gitáros topic
- Azonnali játékos kérdések órája
- Linux kezdőknek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Napelem
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3454, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3260, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest