- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Magisk
- Mobil flották
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz
inf3rno #29373 üzenetére
Mondanám, hogy ízlések és pofonok meg szakirányok, de itt azért jóval többről van szó. Klisés kis példa, de jelen esetben egyébként tök jól szemlélteti a két nyelv és irány viszonyát: Pythonnal a NASA repül (és repült már régóta), Java -ból a (G)Ánydroid nem tud kigyógyulni 10 éve értelmes dologgá
Kicsit poénosra is fogtam, nehogy megsértődj, szíved joga Javat szeretni
Láttam mindkettőt, egyetemen én szoptam C, ADA, ASM vonallal, másik szakirány röhögött jókat a Java -val. Én tökre értem mit szeretnek rajta sokan, csak azt nem, hogy a Pythonban hogy nem látják ugyanazt csak jobban és többet
De hosszú téma, nem hittérítő szakkőr és úgysem változik semmi, peace tényleg
bambano azért ez így erős. Még embeddedből se láttam régóta olyat, amin legalább egy Python2 és Perl ne lett volna. De természetesen egyetértünk, hogy bash -nak érdemes nekimenni ha Linux a fő irány, elsőnek. Az még erősebb, hogy bűncselekmények, ebben formában. Ha már úgy mondjuk, hogy az a bűncselekmény amit el lehet velük követni és a többség sokszor el is követ, akkor egyetértünk
Csak itt meg felmerül az, hogy C -ben még nagyobb ordas faxságokat lehet csinálni és csinálnak is. Nem egymás ellensége a kettő, sokkal inább kiegészítik egymást, szerintem (meg sokan mások szerint)
I02S3F a bash-ben az lesz nehéz, hogy egy spaghetti bánat az egész. Mindenre van kb. 4 féle elfogadható és működő szintakszis, sokszor egyszerre botrányosan explicit, hogy már fáj leírni 200char hosszú sorban egy egyszerű dolgot, néha meg leírsz 4 betűt fura karakterekkel összekötve és feltepül 25 virtuális gép
Új hozzászólás Aktív témák
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Gaming notebook topik
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Plazma TV topic
- Háztartási gépek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged