Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Olyasmi kell, ami szerverről megy többféle kliensen (vegyesen Windows és Linux) és szinkronizál a kliensek között. Pl elkezdek nézni valamit az asztali gépen, aztán a tableten vagy laptopon folytatom később ugyanazt a munkamenetet akár egy netkávézóban vpn-en keresztül, ha olyanom van. Ezen kívül függeni sem szeretnék felhős ingyenes szolgáltatásoktól, amik bármikor megszűnhetnek, illetve abból élnek, hogy rólam információkat adnak el.
@F34R: Én könyvjelzőbe csak azt gyűjtöm, amit már elolvastam, és hasznosnak találtam. A többi csak ideiglenes tárolóba megy, azért vannak nyitott tabokban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Üzleti vita és megbeszélés
- Gumi és felni topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kuponkunyeráló
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Call of Duty: Black Ops 7
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Hardcore café
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- XBOX Series X 1TB // Számla+Garancia //
- MCDODO T03 fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest