- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Sokat fejlődött az Amazfit T-Rex
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PistiSan
addikt
válasz
bambano #24752 üzenetére
Szia!
Esetleg nincs tipped hol lehetne utána nézni jobban, az snmp OID(MIBS) kódoknak?
Most ott tartok, hogy a fekete fehér nyomtatókról le tudom kérdezni a total nyomtatási állásokat, illetve a festék szinteket, a színes nyomtatónál minden festék szintet le tudtam kérdezni, itt viszont csak a total nyomtatási értékeket tudom lekérdezni.
Jelenleg ezzel kérdezem le a total értéket:
snmpget -v1 -c public ip_cim 1.3.6.1.2.1.43.10.2.1.4.1.1Szükségem lenne a "Black" és a "Color" értékeire is.
Ez a 284e típusú konica nyomtató, lehet írok a supportnak ha nem boldogulok, hát ha ők tudnak segíteni.
-
PistiSan
addikt
válasz
bambano #24752 üzenetére
Köszi szépen még egyszer!
Alapból be volt kapcsolva az SNMP, és első lekérdezésre simán működött is, még keresgélek hogy pontosan mit mivel kell lekérni, de biztos jó lesz.
Ezzel most a total nyomtatást kértem le:
snmpget -v1 -c public YourKyoPrinterIP 1.3.6.1.2.1.43.10.2.1.4.1.1
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Gyermek PC játékok
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged