Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LógaGéza
veterán
válasz
Jester01
üzenetére
Nincs grafikus felületem, csak karakteres. Teljes rendszert akarok virtualizálni, olyan szinten, mintha lenne egy külön eszköz a hálózaton (be tudjak rá SSH-zni, ha bizonyos porton megy a kérés, akkor arra menjen, akár egy webserverként kinntről is el lehessen érni, stb).
Qemu + KVM-en elgondolkodtam, viszont ott nem csak dedikáltan lehet hozzárendelni egy hardverelemet, teszem azt, ha a hálókártyát megkapja a guest, akkor a host nem látja? Valami ilyesmit szűrtem le.Mondjuk lehet nem lenne rossz ötlet az egészet átültetni Xen alapra - bár 90%, hogy nem használnám ki

Új hozzászólás Aktív témák
- iPad topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- OLED monitor topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Építő/felújító topik
- Synology NAS
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- További aktív témák...
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest