Hirdetés
- Megjelent a OnePlus 13T
- VoLTE/VoWiFi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 90 - modellalkat
- Hatalmas aksi és új Snapdragon a Redmi Turbo 4 Próban
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
lionhearted #21173 üzenetére
Gondoltam hirtelen összedobok egy biztonsági kamera szkriptet, ami online tárhelyre ment. Ha hosszabb időre el kell mennem, használtam volna.
Aztán kiderült, hogy ingyen tárhelyem nincs ami elbírná akár 1fps-sel a cuccot, de azért megpróbáltam.
mjpg-streamer ment képeket, és mentés után felmásolja őket.
Azóta kitaláltam ugyanezt videóra is.Na midegy. Ha tudok majd venni egy Raspberry-t, azzal meg lehet majd oldani, hogy figyelje az ajtnyitást, és csak akkor rögzítsen, ha kell
Amúgy ja valószínű ott van a baj, hogy a curlftpfs nem egészen olyan file system, mint egy ext, ezért nem lehet rá csak úgy menteni, gondolom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Kártyafüggetlen, Kijelző enyhén beégve, Garanciával
- Apple iPad Mini 16GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest