Hirdetés
- Nagyon jól néz ki a Nothing Phone (3a) limitált kiadása
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- iPhone topik
- Korai iOS árulkodik arról, milyen eszközök várhatók az Apple-től a közeljövőben
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
válasz
bambano
üzenetére
a-aaa

a csavar, hogy ezeket a fájlokat az rTorrent hozta létre erre a vinyóra, amikor még az OpenWRT-s routerre volt kötve. most összeraktam egy kis gépet NAS-nak, áttettem bele a HDD-t és ez az eredmény.
szóval semmi Windowsos belenyúlkálás
XP... kikérem magamnak

mod: bár biztosan jó helyen szaglászol, mert most tesztjelleggel létrehoztam egy éűá nevű könyvtárat Linux alatt, és nem így hívták Windows felől nézve, ahogy vica versa sem működött a dolog
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Nikon D3500, Tükörreflexes (DSLR) fényképező
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 16GB NZXT H700 Cooler Master 750W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest