Hirdetés
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
mi 10-et? suse 10.0?
1. ez a megjelenítés, főleg firefoxban ez a ''cleartype'' ami egyébként az IE7-ben is volt,de ki lehettt kapcsolni. Nade itt hogy lehet kikapcsolni? Próbáltam vezérlőpult/megjelenítés/betűtípusoknál az x-et kivenni az élsimításról, utána ujrainditottam a firefoxot, de semmi. Ezt hogy lehet kikapcsolni ugymond ''rendes '' megjelenítésre, mint winfos alatt?
itt már a kérdést se értem
2. mp3-at mivel játszok le?
xmms
3. Hogyan csomagolok ki file-okat?
attól függ, mivel van tömörítve. de ha kényelmesen akarod, akkor mint win alatt, a fileböngészővel duplaklikk, és megnyílik.
4. Hogyan telepítek programokat?
disztribfüggő. suse esetén pl. yast2-vel.
5. Ez már bonyásabb: van még egy windowsos gépem. Meg ez a linux. Amikor hálózatba kötöm öket, nemlátják egymást. Próbáltam beállítani Samba servert de semmi. Légyszi ezt lépésről lépésre írjátok le, mert ebben a témában nagyon kezdő vagyok. (A kézikönyv csak annyit ir, hogy samba servert csináljak)
megint csak attól függ, hogyan akarod egymással láttatni őket. ha elég az ftp, file-ok áthúzására, akkor egy ftp-szervert tegyél fel valamelyikre. ha pl. nymtatót, vagy vinyót akarsz megosztani, akkor valóban kell a samba. szép vastag kézikönyve van magyarul. asszem digitális formában terjeszthető, keress rá a neten.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi