- Samsung Galaxy Watch - időtálló
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bambano #16663 üzenetére
Sima internetezést értettem alatta, a torrent mögé akartam írni, hogy kliens.
Én is azt a kettőt gondoltam leválasztani, de kérdés, hogy van-e haszna ennek a leválasztásnak.
Ezen agyalok egyébként magam is, de még nem jutottam előrébb. Még nem csináltam ilyet.Disztro terén első körben tuti valami sabayon-ból visszabutított rendszer lesz, mert azt megismertem az utóbbi időben. Talán később Gentoo.
Legjobb lenne valami x86-os minimális fogyasztású PC, de nem tudom, hogy ha 3-4 kamera képét ráküldöm, akkor mit szól majd hozzá egy brazos vagy atom.
És az sem mindegy gondolom, hogy linux alatt melyik rendszernek működnek jól az energiatakarékos üzemmódjai.
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ!Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest