Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy XCover6 Pro - nyugodtan strapáld magad!
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Google Pixel topik
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bambano
üzenetére
Érteni, de megcsinálja magának frissítéskor, vagy kézzel kell?

Nem használtam még igazán Debiant, de régebben volt pár olyan Linuxom, amin a Nvidia driver nem ment kernelfrissítés után, hanem kézzel kellett újrarakni. Ez a saját gépemen nem gáz, de anyám csak annyit fog látni, hogy nincs kép
Én meg ritkán jövök erre.Esetleg valakinek ötlete arra, hogy nyílt forrású Nvidia drivernek hogy lehet megmagyarázni, hogy 1280x768? Párszor már megpróbáltam az Xorg.conf -t átírni, de semmi. Általában parancssort kapok.
cvt-vel generált modeline-t xrandr-rel felvéve, az Lubuntu felbontás-állítgatóban meg ott van esetleg a felbontás, de be már nem állítja :S
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen monitort vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- Okos Otthon / Smart Home
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bomba ár! HP Elitebook 8560P - i5-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Razer gamer szék
- BESZÁMÍTÁS! Sony Playstation 4 Slim 500GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én meg ritkán jövök erre.