Hirdetés
- Limitálható, de nem kikapcsolható a YouTube Shorts mobilon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadcoca
tag
válasz
bambano
üzenetére
Synaptic-ot soha nem tudtam igazán megszokni, de lehet ez már a begyöpösödés kezdete
Illetve grafikus felület nélkül is ugyanott vagyok vele, ahol egy synaptic-kal.
Függőség feloldásában is vannak olyanok, amit synaptic-ban nem találtam (vagy nincs). Csak egy pl.: lehet több "megoldás" közül választani ha törött csomagok vannak, vagy akár kézzel beavatkozni és közben az adott csomag függőségeiben lehet "előre-hátra" mozogni.
Kb. olyan, mint a synaptic-ban az "előnézet", hogy mi fog történni a telepítéskor, csak ebben a nézetben még be lehet avatkozni, és közben látom is hogy mi fog történni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Idén télen jön a most bemutatott Metro 2039
- Fűnyíró topik
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy Tab S8 és Tab S8+ - méretvariációk egy témára
- LG LCD és LED TV-k
- Horgász topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 4500 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Illetve grafikus felület nélkül is ugyanott vagyok vele, ahol egy synaptic-kal.