- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Október 13. a Vivo X300-ak napja
- iPhone topik
- Foreo FAQ 202 – LED it be!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
Köszi!
50k-ba ház+táp is kell, a régi optiplexbe sztem csak ITX megy, esetleg mATX...
Meg ha nincs IDE akkor HDD vagy SSD is kell
Egyelőre összeraktam (virtuálisan...) egy Brazost:
LC Power ITX hát+táp, 4 GB DDR3 ram, Asrock mobo brazossal, OCZ Agility 60 GB SSD... 48500 Ft + futár -> 50500
Ez így elvileg gyors (régi Celeron 1 magost vált, annál jobb gondolom), csendes, a régi HDD-nek meg vegyenek külső racket
Amit nem tudok, hogy Ubuntu mennyire kedveli ezt.Sandy erősebb, de nem tudom hogy férnék bele a keretbe, azért ott a lapok is drágábbak, csak a lap+ CPU lenne 30k... kb. 60 évesek, nem fognak BF3-at tolni, bár ki tudja?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest