Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Apple Watch
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
válasz
Jester01
üzenetére
Az összes általad ajánlott kapcsolóval újrafordítottam, eredmény sajnos nincs sok. Egyedül annyit figyeltem meg, hogy amikor a -gstabs -al fordítottam, akkor a gdb ezt dobta:
(gdb) file PtokaX
Reading symbols from /mnt/ptokax5/PtokaX...done.A többinél, valamint alapesetben pedig ugye ezt:
(gdb) file PtokaX
Reading symbols from /mnt/ptokax7/PtokaX...Invalid .debug_ranges data (no base address)...done.Viszont a többi sor run esetén sajnos ugyanaz, nincs változás, bt -re sem ad újabb infót.
A core dumpal megpróbálkozom délután, bár ahogy sejtem ez sem lesz olyan egyszerű OpenWRT alatt.
Ha már eddig eljutottam nem adom fel, ez már elvi kérdés.

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3588, 100% Akksi
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330, 100% Akksi
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest