- Apple iPhone 17 - alap
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
azért privát adatokat nem bízok ujjlenyomatra. ahogy mondani szokták mindenre felírod, amit megfogsz. akkor már inkább a jelszó, még mindig megnyugtatóbb implementációs oldalról.
vpn kapcsán egyelőre örülök, hogy legalább egy xauth-os ipsecet összehoztam, pláne androidon küzdöttem eleget. ez is a nevetségesség teteje a cisco részirűl hogy nincs működő kliens, mindegy. mindenesetre a certifikás-smart cardos vpn szép feladat, majd egyszer talán nekifutok. de szerintem a fritzbox nem fogja támogatni, csak hekkelt fw-rel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Képregény topik
- PlayStation 5
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Futás, futópályák
- Gitáros topic
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! "ÚJ" Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest