- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ko9
addikt
válasz
sh4d0w #11976 üzenetére
Őőő értem.
Nekem is azért kéne, ha hogy:
1.: 4 rendszer van fenn, ne kérdezzétek miértJó lenne mindegyikből egyszerűen elérni az adataimat.
2.: Ha véletlen valamelyik "elszáll" vagy bármi lenne vele, akkor ne kelljen mentegetni, csak format-reinstall.Mit ájánlanál akkor, ha nem Hard Link.
Más:
Fennvolt a Windows 7, azzal kezdtem, majd felment a Fedora 15, most meg a Debian. Telepítéskor felismerte a Vista Loadert és a Fedora-t a Grub telepítésnél, mikor végzett a telepítéssel és bootolnék, akkor a Grubban mégis csak 2 bejegyzés van (mindkettő Debianos).
Sajnos a Grub2-höz nem értek, hogyan lehet visszahozni a többit?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Xiaomi Redmi 15C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest