Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Tesztkört futott a OnePlus Nord CE6
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Romvr
őstag
Hát nem tudom. Most azon agyalok hogy megpróbálok még egy másik distro-t hátha azzal klappol. Anno nálam Ubi, Kubi (subi-dubi-dú
) nem játszott én a Knopix-ot használtam majd egy évig. Illetve egyszer rásasoltam a Süsü-re is. Most még szétnézek valami szimpatikus distro után, aztán meglátom mit sikerül összefércelnem.Ezt USB-s dolgot nem igazán értem. Nekem egy 4 gigás prendrive-ra ment rá Windows alól valami segédprogrammal. Az nem kérdezett semmit. Leszedtem a Live ISO-t majd ezzel cuccal fel a pendrive-ra. És ennyi. Lett egy Live USB-m, amiről próbáltam telepíteni.
A 10.4-et most hanyagolom. Ha már 2011.09 hóban teszek fel Linuxot akkor a lehető legfrissebbet. Ez az Ubi-val nem jött össze, meglátom valami mással. Pl Fedora-val

Új hozzászólás Aktív témák
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Ulefone RugKing 4 Pro
- GAMER PC! Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 750w Gold / BeszámítOK !
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB CM MasterBox MB511 RGB 650W
- LG UltraGear 32GS60QC-B VA Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) nem játszott én a Knopix-ot használtam majd egy évig. Illetve egyszer rásasoltam a Süsü-re is. Most még szétnézek valami szimpatikus distro után, aztán meglátom mit sikerül összefércelnem.