Hirdetés
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- Januártól igényelhető a kiskorúak tartalomvédelme a mobilszolgáltatóknál
- Korai iOS árulkodik arról, milyen eszközök várhatók az Apple-től a közeljövőben
- Névlegesen nyer üzemidőcsatát a Honor új szériája
- Decembertől kapható itthon a Baseus Inspire szériája
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
az akksira részemről az egyetlen jó tipp a 2.6.32-es kernel. a 2.6.35-től felfelé mind szopó, nekem csak a 3.0.0.8-ban javult vissza, de az meg ubuntu luciddal nem volt túl gördülékeny.
nyilván a 2.6.32 meg brazos kapcsán nem egy trallala (gondolom én), bár én eddig mindent összekalapáltam azon a kernelen is (hd gyorsítás, dvb, kamera, ilyenek).
én részemről win 2003-ról váltottam ubuntura, és eddig az ubuntuk közül a 10.04 a legstabilabb. szerintem jó (újra)kezdet, egyébként pont a fentebb említett kernellel szállítják. hozzáteszem a többi linuxot nem piszkáltam, de ez a win 2003 után is meggyőző és kielégítőbb, mint az ablakok.
-
Vladi
nagyúr
- nekem még sose kellett szöszölni pendrive-al, igaz még csak 6. éve linuxozok.

A kép kirakás gondolom nem gond.- ez ízlés kérdése, most a gnome 3 teljesen más lett.
- ez passz.
- multimédia? Brazos? Akkor: hajaj...

króm nem gond, meg atöbbi sem. Az előbbi viszont valószínűleg nem fog triviálisan összejönni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen program, ami...?
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- Samsung kuponkunyeráló
- iPhone topik
- Arc Raiders
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- KARÁCSONYI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Logitech Webkamera MeetUp 120 -os látótér, mikrofon, 4K Ultra HD
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest