Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sakab
senior tag
Sziasztok,megtudnátok mondani h mien paranccsal tudok csatlakozni a konzolba egy kiválasztott ruterhez wifin?Addig eljutok h megmutatja a nevüket meg a mac-jüket de tovább nem megy
eddig a Wicd Network Managert használtam amivel k*vajól grafikus felületen 2 kattintás volt az egész de tegnap óta az istennek se akar elindulni.semmi hiba ablak semmi rákattintok és mint ha semmit se csináltam volna kb
próbáltam azt is h ideiglenesen UTP vel majd hátha beledugtam de ugyan úgy semmi se...pedig eddig semmit se kellet állítani beledugtam és ment kapásból most meg...pedig nem állítottam el tudtommal semmit. Ja és BT4
Új hozzászólás Aktív témák
- ZIDOO médialejátszók
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Energiaital topic
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- OpenWRT topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Telekom mobilszolgáltatások
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- iPhone 13 128GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4325, 100% Akkumulátor
- 1TB NVMe SSD, 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
eddig a Wicd Network Managert használtam amivel k*vajól grafikus felületen 2 kattintás volt az egész de tegnap óta az istennek se akar elindulni.semmi hiba ablak semmi rákattintok és mint ha semmit se csináltam volna kb