Hirdetés
- iPhone topik
- Mobil flották
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sakab
senior tag
Sziasztok,megtudnátok mondani h mien paranccsal tudok csatlakozni a konzolba egy kiválasztott ruterhez wifin?Addig eljutok h megmutatja a nevüket meg a mac-jüket de tovább nem megy
eddig a Wicd Network Managert használtam amivel k*vajól grafikus felületen 2 kattintás volt az egész de tegnap óta az istennek se akar elindulni.semmi hiba ablak semmi rákattintok és mint ha semmit se csináltam volna kb
próbáltam azt is h ideiglenesen UTP vel majd hátha beledugtam de ugyan úgy semmi se...pedig eddig semmit se kellet állítani beledugtam és ment kapásból most meg...pedig nem állítottam el tudtommal semmit. Ja és BT4
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- Mobil flották
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPad topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Civilization VII
- BestBuy topik
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- Billiós befektetéssel bővül a Samsung magyarországi akkugyára
- További aktív témák...
- CORSAIR K100 AIR
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman Z1 NEO ADATA 600W
- Nintendo Switch 2 // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
eddig a Wicd Network Managert használtam amivel k*vajól grafikus felületen 2 kattintás volt az egész de tegnap óta az istennek se akar elindulni.semmi hiba ablak semmi rákattintok és mint ha semmit se csináltam volna kb