Hirdetés
- Mobil flották
- Samsung Gear S3 - második kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Szélesebb belső kijelzőt és újragondolt külsőt kaphat a Huawei Pura X2
- Nem lesz új Nothing zászlóshajó
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sakab
senior tag
Igen kényelmi szempont lenne de ennél elvileg van egy 1xerübb is ami eddig működött de most vmiért nem akarja amióta újra tettem a gépet.Eddig így csináltam 3xor és kapásból ment és amikor bejelentkeztem automatikusan rootként voltam bent...most meg...[link] 2:24 től lenne ami engem érdekelne...erről a megoldásól tudnál vmit mondani? ha beírom h sudo sw majd kéri a jelszavam megadom de kiírja h: sudo: sw: command not found

Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Samsung Gear S3 - második kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- BestBuy topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC /// Ryzen 5 2600 // 1660 Super // Számla + Garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest