- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- Foreo FAQ 202 – LED it be!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
válasz
#79484416 #33731 üzenetére
de tudja, de most mivel vagyok előrébb pl ezzel a grafikonnal?
tudom enélkül is hogy elfogy
per-process meg nem tudja figyelni (legalábbis nem tudok róla)ha legalább az látszódna belőle, hogy mikor kezdett meglódulni, azzal hasznomra lenne, de csak most a karácsonyi időszak alatt látszik igazán, hogy nulla használat mellett is elfogy a RAM, hogy korábban is tele volt, az azért, mert dolgoztam vele.
(bár az a november végétől kezdődő lendületes felívelés kicsit gyanús)
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3519
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest