- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Aktívan játszok Linux alatt, van 2 gépem AMD vga-val és mesa-val használom őket, az oprendszer mindkettőn Manjaro KDE.
Az egyiken minden frankó, régebbi RX570 vga van benne.
A másikban is majdnem minden frankó, 2 generációval modernebb RX5600 XT van benne. Viszont mióta csak megvan ez a kártya, ez már több mint 1 éve, játék közben random előfordul, hogy kimerevedik a kép, aztán átmegy fekete képernyőbe, majd visszajön az utolsó képkocka, de úgy mintha ram hibás lenne a kártya. (nem az, alaposan kiteszteltem)"ERROR* Waiting for fences timed out!"Ilyenkor annyit tudok tenni, hogy átlépek konzolra és ott újraindítom a gépet. Aztán jellemzően tudok játszani, mintha mi sem történt volna. Ilyenkor ez zajlik le: dmesg
Szóval valamitől meghal a vga és csinálni próbál egy gpu resetet, de belehal. Ez a gpu reset képesség egy relatíve új dolog a kernelben, de a leírt hiba már akkor is volt, mikor még nem volt a kernelben ez a képesség.
Ugyanezzel a problémával mások is küzdenek: [link] [link] [link] de h. hová kellene fordulnom ezzel, azt nem tudom.
Az eltelt kb. másfél év alatt volt olyan kernel - mesa - amd firmware kombináció, amivel nem jött elő a hiba és akkor pár hétig jó volt, talán kétszer is. Játéktól független, mindegyik játékom alatt találkoztam vele a Cyberpunktól az STO-ig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Projektor topic
- Elektromos autók - motorok
- Sweet.tv - internetes TV
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Jófogás tapasztalatok
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3635,95% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest