Hirdetés
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Android Autót minden mobilra!
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Frawly
üzenetére
a freebsd-t azért is lehet utálni, mert ők is fejlesztik a maguk systemd szemetjét rá. tehát azért váltani linuxról freebsd-re, mert linuxon van systemd, freebsd-n meg nincs, hamarosan csalódást hozó döntés.
én nem éltettem a debiant, azt mondtam, hogy én azt tettem vissza. mindenki olyan disztrót használ, amilyen szerencsés vagy szerencsétlen csillagzat alatt született, oszt jónapot.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik
- Formula-1
- S.T.A.L.K.E.R - Lost Alpha
- Cyberpunk 2077
- 2026 - Íme az 5. héten megjelenő játékok listája
- További aktív témák...
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 01.20
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Samsung Galaxy A17 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest