- Azonnali mobilos kérdések órája
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Honor 20 - jobb későn, mint soha!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Megéri lecserélni a Nothing Phone (1) és (2) készülékeket
- Apple Watch
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
válasz
inf3rno #29877 üzenetére
A lutris kifejezetten windows-os játékok telepítését segíti. Olyan scripteket tartalmaz, amik automatikusan leszedik a lauchereket (Battle.net, Uplay, egyebek) és leszednek egy rakás extra függőséget, amik a közösség szerint szükségesek a játék futtatásához. Ráadásul grafikus felületen Te magad is tudsz a beállításokon módosítani.
A Wine telepítése szükséges hozzá, hacsak nincs felrakva a Steam a Protonnal.
(#29878): Én használtam, mert a Witcher 3-at Steam Play-en toltam. Mostanra hozza aránylag azt a szintet vele a játék, mint amit Windows-on. Viszont nem Steam-es cuccokat szerintem nem annyira triviális futtatni rajta, pláne Lutris nélkül.
Egyébként van játék fokusszal rendelkező Linux topik, csak nem fájóan népszerű és az első hsz még nem lett kidolgozva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini PC
- Windows 10
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- RAM topik
- Videós, mozgóképes topik
- New World - az új Amazon MMORPG
- BMW topik
- Univerzális megoldás lesz az AMD-féle FSR Redstone?
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3277, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest