- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Dobja a kapszulát és 8000 mAh fölé lő a Honor kompaktja
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
válasz
inf3rno
üzenetére
A lutris kifejezetten windows-os játékok telepítését segíti. Olyan scripteket tartalmaz, amik automatikusan leszedik a lauchereket (Battle.net, Uplay, egyebek) és leszednek egy rakás extra függőséget, amik a közösség szerint szükségesek a játék futtatásához. Ráadásul grafikus felületen Te magad is tudsz a beállításokon módosítani.
A Wine telepítése szükséges hozzá, hacsak nincs felrakva a Steam a Protonnal.
(#29878): Én használtam, mert a Witcher 3-at Steam Play-en toltam. Mostanra hozza aránylag azt a szintet vele a játék, mint amit Windows-on. Viszont nem Steam-es cuccokat szerintem nem annyira triviális futtatni rajta, pláne Lutris nélkül.
Egyébként van játék fokusszal rendelkező Linux topik, csak nem fájóan népszerű és az első hsz még nem lett kidolgozva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nintendo Switch 2
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Dobja a kapszulát és 8000 mAh fölé lő a Honor kompaktja
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- További aktív témák...
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest