- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Óriásakkus telefon jöhet a Vivotól is
- Bemutatkoztak a Samsung legújabb fülhallgatói is
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- iPhone topik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
samujózsi
senior tag
válasz
vargalex
üzenetére
Az a baj, hogy amihez ubin külső tároló kell, ahhoz általában a többinél is. Már feltéve, hogy a uni-/multiverse repokat is ide számoljuk. Vagy tudsz olyan disztrot, ami ennél széleskörűbb hivatalos csomagkészlettel rendelkezik? Ugyanis én azért ragadtam le az ubuntunál, mert ezen kellett a legkevésbé külsős csomagokra támaszkodni - igaz, azzal nem voltam teljesen tisztában, hogy a universe/multiverse mit is takarnak.
A snap használata lassan kényszer lesz, ahogy elnézem az ubuntu irányt, a docker meg... hát majd kiderül, meg az nem is ubuntu függő.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 Pro 256GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i7-3GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 12,5" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest