- Honor Win 2: nagyobb kijelző, új csúcs-SoC, marad a 10 000 mAh-s akku
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy S10e - esszenciális
- Bemutatkozott a OnePlus Nord 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
ubyegon2
üzenetére
Ja, hogy erről már volt szó. Nem emlékeztem rá. A szutyok így visszaolvasva kicsit tényleg erős volt, csak abból szűrtem le a következtetést, hogy nem tudott bootolni. De ettől függetlenül komolyan érdekel, hogy aki esetleg használta már, mi a benyomása róla. Felrakni csak ezért nem akarom, tényleg csak azért kérdeztem rá, mert egyre nagyobb hájpja van a neten, bár a distrowatchon még csak 43., nem mintha sokat jelentene.
Bár ez ilyen, divat jön-megy. Pár éve az Elementary is nagyon népszerű volt, aztán gyorsan alábbhagyott az érdeklődés iránta.
Amit screenshotokon láttam, ez a Pop kifejezetten rondának tűnik, egy elég default Gnome3 kinézete van. De egy véleménynek elfogadom, hogy te próbáltad, és neked tetszett a témája. Lehet azóta reszeltek rajta, vagy csak ennyire nem vagyunk egyformák ízlés terén sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Honor Win 2: nagyobb kijelző, új csúcs-SoC, marad a 10 000 mAh-s akku
- DJI topic
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Nintendo Switch
- One mobilszolgáltatások
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- BestBuy topik
- Könyvajánló
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27% - Asus RoG Strix XG27ACDNG QD-OLED Gaming Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync/ FreeSync
- LG 86QNED913PA / Mini LED / 86" - 217 cm / 4K UHD / 120Hz & 3ms / 900 Nits / HDR Dolby / HDMI 2.1
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Wanbo Vali 1 Pro projektor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest