Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Aranyozott különkiadást kapott a Red Magic 11 Pro+
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
ubyegon2
üzenetére
Ja, hogy erről már volt szó. Nem emlékeztem rá. A szutyok így visszaolvasva kicsit tényleg erős volt, csak abból szűrtem le a következtetést, hogy nem tudott bootolni. De ettől függetlenül komolyan érdekel, hogy aki esetleg használta már, mi a benyomása róla. Felrakni csak ezért nem akarom, tényleg csak azért kérdeztem rá, mert egyre nagyobb hájpja van a neten, bár a distrowatchon még csak 43., nem mintha sokat jelentene.
Bár ez ilyen, divat jön-megy. Pár éve az Elementary is nagyon népszerű volt, aztán gyorsan alábbhagyott az érdeklődés iránta.
Amit screenshotokon láttam, ez a Pop kifejezetten rondának tűnik, egy elég default Gnome3 kinézete van. De egy véleménynek elfogadom, hogy te próbáltad, és neked tetszett a témája. Lehet azóta reszeltek rajta, vagy csak ennyire nem vagyunk egyformák ízlés terén sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Jövedelem
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Bittorrent topik
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - Total War: THREE KINGDOMS
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- LG LCD és LED TV-k
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Kolink SFX 350W tápegység /BONTATLAN/Számlával/
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 11 64GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest