- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Krikszkraksz? Nem, X Max!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 17 - még mindig tart
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anakin007
aktív tag
válasz
s1999xx
üzenetére
Titkosított $HOME partíciók vannak, telepítéskor választottam ki és mindent 'magától' csinált a default telepítő. Ez az egy stimmel. Nem hiszem, hogy kernel bug, 2016-os bejegyzést is találtam. Arra gondoltam, engedélyezem a direkt root logint átmenetileg. Elvileg pam-ban kell beálltani, legalábbis a /etc/pam.d/login -t futottam át, ott találtam erre bejegyzést kifejezetten konzolra. Ha nem jön be, kipróbálok egy sokkal régebbi kernelt. Régebben gyakran gyártottam custom-kernelt, remélem, menni fog és akkor kiderül... Ha ez lesz, mennyire menjek vissza szerintetek? Melyik verziójú kernelig?
Az egyik notin gáz van az inteles VGA driverrel, emiatt lelőttem az ablakkezelőt, X-et, mindent, hogy kipróbáljak valamit, aztán jött a sz*pás a konzollal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Assetto Corsa EVO
- AliExpress tapasztalatok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Ableton Live 12 Suite Education
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max Black Titanium 256GB karcmentes 99% akku (281 ciklus) 2026.06.02.-ig gar
- Új Lenovo 14.5 Yoga Slim Pro 7 IPS 2.5K 90Hz Ryzen7 7840HS 32GB 512GB RadeonT 780M Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest