Hirdetés
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Victor Súgó
tag
válasz
bambano #27430 üzenetére
Ja, O.K., megvan. Kipróbáltam. Felfogtam. Bár érteni nem értem, hogy ez miért jó így, ahogy van.
Ha egyik végén sincs /, akkor csinálja azt, amit én akarok. Ha akár a forrás, akár a cél, akár mindkettő végén van /, akkor már a cél alatt létrehozza a forrás könyvtárat.
Kösz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Formula-1
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Fotók, videók mobillal
- Xbox Series X|S
- Intel találgatós topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3224
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 12,5" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest