Hirdetés
- Yettel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Google Pixel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
ubyegon2
üzenetére
Igen, ez valóban működik. Köszönet érte neked és Sonjának is, erre már én is kerestem egy ideje a megoldást. Csak azt nem értem, hogy ha erre van lehetőség, miért nincs default bekapcsolva, ahogy a windowsos verziónál. Régen még nem volt ez a megoldás, csak az ablakkezelőben tudta az ember a dekorációt kikapcsolni, meg F11-gyel teljes képernyőre küldeni, de akkor meg az eszköztár és URL mező nem látszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Eredeti játékok OFF topik
- Bittorrent topik
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Arc Raiders
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Google Chrome
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Skull&Co. kemény tok Asus ROG Ally és Ally X gépekhez
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest