Hirdetés
- Hivatalosnak tűnő képeken a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Törik-e a Pixel Pro, mint a tavalyi Fold?
- Nincs megállás akkuméretben
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mmat3
tag
válasz
brickm #24419 üzenetére
Van olyan bootloader ami nézhet ki olyaan jól mint mac-nál. Az a neve hogy rEFInd, de csak Uefi-vel működik. (Mac-on is EFI van...) De 2016ban legyen már alap az UEFI... Egyébként nem értem miért nem használják ezt alapból, kb. a legjobb bootlader szerintem jelenleg.
Az hogy mutatja a "terminál kimenetet" nagyon jól tud jönni ha megakad a bootolás. Tudsz is valamit a kezdeni a hibaüzenettel nem úgy mint windowsnál... Amúgy alapból az ubuntu nekem nem mutatta...
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3262, 100% Akkumulátor
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T14 Intel I7 10610U
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest