- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Nokia 6.2 - kötelezők röviden
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
A rsync-kel volt dolga valakinek közületek?
Elkezdtem szinkronizálni két mappát, melyben szerintem azonos a tartalom, és futtattam egy szimulációt, hogy mik lennének érintettek a másolásban.
Erre kiadja az összes file-t.
Belőttem, hogy azonos legyen az owner, és a permission-ök is, és még mindig.
Gondoltam, hogy a szimuláció nem tökéletes, vagy mindenképp kilistáz minden file-t, és elkezdtem futtatni egy rendes szinkront. Nem kellett volna...
Most szépen minden file-t elkezdett felülírni. Nem értem.Ha a file név, méret, owner, jogosultságok azonosak, akkor miért hiszi azt az rsync, hogy különbözőek?
Bármi tipp jól jönne.
Kössz!
mod: Leállítottam, mert nem akarom kivárni. Megint csináltam egy szimulációt, és most is kilistázza azokat a fileokat, amiket az elöbb felülírt.
Nem értem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 400 Lite / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3325
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest