- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- MWC 2026: Farsangra Galaxy Ultrának öltözött a gyerek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 - még mindig tart
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Ubuntut raktam win8.1 mellé, de ezután win alatt variáltam a maradék területtel, és ezután meghalt a grub.
Ez még nem lenne világvége, de a GParted pl. hibásan látja a partíciós táblákat. Ext4-et mond a Win partícióra, és egybe veszi az Ubuntu és a Win adattároló partícióját.
Viszont több progi (partimage, partition info a system rescue CD-n) hibátlanul látja az összes partíciót. Csak ezekkel nem lehet szerkeszteni őket.Tudtok olyan progiról, amivel helyre lehet állítani a dolgokat?
Kössz!

Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Univerzális kontrolleradapter PlayStationökhöz és PC-hez
- Viccrovat
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Crimson Desert
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Renegade 2666Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nothing Phone (1) / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest