Hirdetés
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Ezek az új Apple termékek hivatalos magyar árai
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fenyő
őstag
Korábban szó volt a gyenge gépre milyen lájtos disztrót örökzöld témáról, kezelhetőség szempontjából egy Lubuntu vagy Peppermint a legegyszerűbb választás, viszont ha még további sebességet szeretnénk kicsikarni az öreg vasból, akkor az Antix 12 final jó választás lehet, hogy ne lassuljon be frissítéstől vagy egyéb program telepítésétől, érdemes a sources listákat testingről stable-ra állítani, alapból Icewm felülettel rendelkezik, de egy kis állítgatás (hal telepítés és powerdev hozzáadása után) után LXDE-vel is tökéletesen működik, ami azért szebb és könnyebben állítgatható mint az icewm és olyan sokkal nem is eszik többet (53 vs 63 mb indítás után), eddig tartott a felvezetés és jönne az érdemi kérdésem, hogy teljesen kerek legyen az Antixos történet; a firewall beállításnál egy olyan bugba botlottam, amit nem igazán tudtam kiguglizni, hogy pontosan mi is probléma;
-szóval maga az ufw rendszerindításkor ezt a hibaüzit dobja; iptables-restore: line 35 failed. Problem running '/etc/ufw/user/user.rules A hivatkozott fájl 35. sora az utolsó, annyi áll benne, hogy commit, ha kiveszem, akkor az utána levő már üres line 36-ra írja, hogy failed. Amúgy ha a terminálban lekérdezem az ufw státuszát akkor azt aktívnak mutatja;
Status: active
Logging: on (low)
Default: deny (incoming), allow (outgoing)
New profiles: skip
Szerintetek mi a tököm lehet a nyűgje? (frissíteni frissítettem az ufw-t, ill purgálás utáni friss installt is próbáltam, ugyanaz az eredmény)
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest