- Sötétvörös iPhone 18 Pro, ezüst-fekete iFold?
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Elmentünk fotózni a Xiaomi 17 Ultrával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A nap színe: a vörös
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
AMD E350 procis gépre raktam Sabayon linuxot néhány napja.
Más az elején megszivatott azzal, hogy csak akkor indult el már a telepítő is, ha kikapcsoltam a kernel modulok betöltését (erre külön opció van a DVD indító menüjében a Radeon GPU-k kedvéért).
Ezután szépen felment némi partíciós tábla szívás után.
Kipróbáltam a kwin desktop animációit, és működött is a gumi hatású ablak, bár éreztem rajta kis scrollozást és enyhe akadást.
Tegnap netre csatlakoztattam a gépet, és nyomtam egy frissítést.
Fél napig ment a 381 db rfissítés, és utána nem indult el a gép - fekete képenyő a boot egy szakaszában - ugyanúgy mint az elején.
Ezt a leírást találtam amit végig is csináltam.
Ezután indult a gép, de olyan szinten meghalt a VGA, hogy nem műxik a desktop effekt sem egyáltalán (eszelős szaggatás, és az effekt sehol), szaggat minden video, stb.
Ha a képnézől OpenGL-re állítom, akkor összeomlik a képnéző.Gondolom, nem műxik rendesen a driver. Hogy tudom ezt megoldani?
Az eddigi ubuntu/suse linuxos gépeimnél sosem volt szempont a megjelenítés, mert olyan gagya VGA volt bennük (sokéves nV), hogy egyáltalán nem foglalkoztam a témával - persze gond sem volt.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- Corsair vengeance LPX 16GB (2x8GB) DDR4 DRAM 2400MHz C14
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Elitebook X360 830 G7,Multi-Touch 2 az 1-ben,i5-10310U,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest