- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MurdR
veterán
Sziasztok.
Ismerkednek a linux vilagaval, a linux kezdoknek topic osszefoglalojat atnyalaztam, szeretnek valami nagyon "minimal" felulettel rendelkezo disztrot kiprobalni, csak nem tudom hogy mikent induljak el.
Tudnatok ajanlani? Ahogy keresgeltem neten, lubuntut, meg ilyeneket talaltam.
A telepitesrol is szivesen olvasnek.Meg igazabol azt is szivesen vennem, ha valaki adna egy linket, ahol a telepitestol kezdve az alapfunkciokig megerthetnem az egeszet, mert vannak meg olyan kerdeseim, amikre pl egy igen vagy nem valasz is eleg lenne, de nem szeretnek senkit sem terhelni vele
Tehat ami adott:
Dell Inspirion E4300 Noti, egy mukodo Win7 Ultival, es letrehoztam egy 5 gigas particiot (egyelore ntfssel, mert nem tudom hogy a win latja e az ext4-et...)Hogy kezdjek neki?
Mindenkepp virtualboxszal probalgassam a szarnyaimat?
Windows alol hogyan tudom telepiteni egyszeruen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Jövedelem
- Dobta az OLED kijelzőt a Honor MagicPad 3
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- Akciókamerák
- Mobil flották
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Indulhat a hardverparti!
- Leállítás, Alvó mód és Újraindítás: mit csinál a Windows?
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest