- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Műholdakkal is beszélgethet a Redmi Note 15 Pro+
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dany27
őstag
Sziasztok!
Egy elég érdekes hibába futottam.
Leállítottam a gépemet, hogy kicseréljek egy winyót.
Miután beraktam az újat, bekapcs feláll a rendszer, de minden külső kapcsolatot elutasít a gép.
Pingelni tudom, de se SSH, se SAMBA.
Előtte nem cseszegettem semmilyen konfigot.(Ezért is furcsa)Hol kéne keresnem a hibát?
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- DELL Thunderbolt TB16 dokkoló
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest