- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
válasz
The DJ #10920 üzenetére
Jó érzés is, ha az ember megoldja a saját gondjait
A megoldás az utókornak, hátha más is szembesül ezzel a problémával:
Letöltöttem a gcc-4.1.2-t, kicsomagoltam, beléptem a libssp könyvtárba, majd a következő útmutató segítségével lefordítottam és bemásoltam a szükséges helyre: [link]
Ezután természetesen felkerült a PHP5 és egyéb függőségei is. Valószínűleg az is megtette volna, ha simán leforgatom a 4.1.2-t, de felesleges lett volna ennyit vesződni vele, ha van egyszerűbb megoldás.
Ráment pár órám, de bug vs. me = 0:1
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nők, nőügyek (18+)
- Elektromos autók - motorok
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kuponkunyeráló
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest