-
Mobilarena
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
A Thrustmaster RGT Clutch-ról, még mindig nincs senkinek személyes tapasztalata? Ismét gépbővítési korszak jött el nálam, VGA-t akartam, de mivel a régivel is simán megy az F1 2011 gondólkodóba estem, hogy lehet most van itt az ideje egy jobbféle kormányt venni.
DFGT-t hol lehetne még venni, illetve mennyiért?
Igazából ezt a RGT Clutch-ot régóta nézegetem már, így inkább efelé hajlok. A 900 fokos fordulás annyira nem szempont, viszont a pedálzata jobbnak tűnik. Ahogy nézem ~25k a sima verzió ipon-on, e-digitalban meg ~30k a Pro, a maga fém pedáljaival. Megéri a felárat? Vagy még +5k-ért egy F430-at?
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 6
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Mobil flották
- Diablo IV
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- HP EliteBook 640 G9 laptop (FHD14"/i5-1245U/16GB DDR4/256GB SSD) új aksival,új kijelző
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB Awesome Blue
- Újszerű Samsung Galaxy A12 Dual sim kártyafüggetlen
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! 2025-ÖS 10 Magos DDR7 DLSS 4.0 RTX 5060 TI 8GB Gamer PC 14. Gen I5-14400 16x4.7Ghz 1TB SSD 32GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest