- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
Új hozzászólás Aktív témák
-
anulu
félisten
válasz eddie17 #5153 üzenetére
főleg, ha sokan egyszerre akarják lerángatni
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
james001
veterán
válasz eddie17 #5226 üzenetére
Még pályaszerkesztő sincs? Na jó kezd ez a játék kicsit bullshit lenni Karácsonyig remélem feljavítják teljes játékra
Elims: Most kicsit kusza ez nekem,de amúgy a kamionban megnézted hogy ott van-e a kocsi? Mert ugye oda rakja őket asszem,miután a Downloadable Content-ből felinstalláltad. Amúgy az X1-et nem lehet küldeni,van egy bizonyos limit,asszem 1millió kredites kocsiig lehet csak.
[ Szerkesztve ]
https://psnprofiles.com/kazama001
-
-
-
-
Tegla80
addikt
válasz eddie17 #5375 üzenetére
Szia
Nemtom h konkretan mi a "gagyi"amid van,de a kormanyreakciot vedd le -2 re .
Mert akkor ha jol gondolom nem tud 900fokot es alapban nagyon hirtelen reagal(pici mozdulatra is nagyott fordit)Ezen tudnal picit lassitani a -2 re allitassal ,es igy picit nagyobb kormanyfordulatot elerni.Ami precizebb iranyitast eredmenyezhetne talan, igy stabilabba teve a vezetesed.Sony® & PlayStation®
-
Elims
veterán
válasz eddie17 #5389 üzenetére
Nekem biztos lenne.. :-)
De milyen kocsival? Mi kell hozzá?
Csak a honda fit van meg (+még amit a kódok adbak,még nem írtam be).
Ezekkel is lehet vagy azért ettől több kell...Tomi: az már nem semmi... :-) Én meg vhogy lazulok.Ha az ezüst megvan már megyek is tovább.Egyre türelmetlenebb vagyok. :-/
Most így hirtelen nem tudok melyik az a b6,de nemsokára megnézem.
A special-ra kíváncsi leszek.. A legelső pálya megvan aranyra,persze az a legkönyebb. :-) -
-
kulfoldi
aktív tag
válasz eddie17 #5424 üzenetére
Igen sot en azt is eszrevettem, hogy ha lassabb vagy/hibazol akkor az AI masodik kore (meg csak 2 koros versenyeknel tartok a sztoriban) nekik is lassabb (volt hogy 5 mp-t is mertem), vagyis belassulnak hozzank. Hat ez igy kb tonkreteszi az offline versenyek kihivasat.
Ugyhogy az volna a kerdesem, hogy alakult mar itt kozosseg akikkel online lehetne csapatni? 3 eve a GT5 elejen probaltam, de akkor meg tok rossz volt az online rendszer szerintem, kiabrandultam belole. Rolam: Sokat toltam regebbnen a Race On sorozatot offline (abban pl jo volt az AI) de nem ertek a setupolashoz es autodidakta sem vagyok ezena teren ezert nem tudok versenyre kelni a legjobbakkal (szivesen megtanulnam valakitol, de sajnos nincs idom az elmult 1-2 evben). Offline nem igazan kihivas semmi de online mikor kerestem alig talalok megfelelo partnert, mert a profik csunyan elkenik a szamat, a tapasztalatlanabbak meg nekem nem okoznak kihivast. Szeretem a tiszta versenyt, ha nem ferek el nem kockaztatom az utkozest, es ezt en is elvarom velem szemben. Keves idom van, de most igy Karacsony korul lesz/van. Nem nagyon ertek az online game csinalashoz sajnos, PS-em is csak a GT-k miatt van ugyhogy ha van valami csoportotok akkor mondjatok meg legyszi hogy mit kell csinalnom.
-
Elims
veterán
válasz eddie17 #5459 üzenetére
Elhiszem. :-)
Nekemnis szarakodott az 5. Lehet,hogy volt hozzá köze?? (Előtte a gta4-gyel semmi gond nem volt)
Megcsináltam az említett s4-et aranyra,ki akartam lépni a főmenübe,hogy mentsek gyorsan -tudom,ment automatikusan is amikor kilépsz onnan,de én biztosra megyek- és egy pillanatra megfagyott. Fekete háttér és csak a gt logó volt kb. 1-2percig,az ütő megállt bennem. :-/ Azt hittem kezdhetem elölről.Aztán nagy nehehen csak bejött.. Viszont a winchester-en lévő zene szólt alatta.
Létezhet,hogy vmi köze van hozzá agy vmi más gubanc lehetett?Szerk.:
LDave: nekem ez nagyon furcsa volt!!Telepít,tölt,patch,stb... Régen hol volt ilyen?? Lemez be,ahogy írod is és kész! :-/[ Szerkesztve ]
-
Tegla80
addikt
válasz eddie17 #5474 üzenetére
Klafa,pont ezt hianyoltam mar.
Az,h baratom csinal szobat az esti futamra es En latom es be is tudok lepni......
nah ez, tegnap este valahogy nem volt benne.(nekem)
Verseny lezajlott x emberrel mert sajna az y resze nem latta a szobat.
Koszi a frissitest Yama.
Kari zene az kell,baratlista ,privat szoba es a regi jo dolgok meg csak majd ........
[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
Pityesz82
tag
válasz eddie17 #5619 üzenetére
Az M4-ről pont ez jutott eszembe nekem is. Nesze itt a belső nézet, nyomd le újra azt a halál izgalmas Time Trial-t
Hol vannak a normális Seasonal Event-ek??? Esetleg egy kis endurance?? GT Formula challange??? Még több rally ha már van vagy 50+ csodajárgány hozzá??
Úgy látom az egész polifóni csapat még mindíg a pélót rángatja a Karib-tengeren az év végi bónusz osztogatás után.
Vagy gőzerővel tolják a hetedik részt -
james001
veterán
válasz eddie17 #5646 üzenetére
Aha,csak az 20 milla Vagy a Mark I-ra gondolsz?
Amúgy lehet eladom a francba ezt a játékot. Már csak néhány (idegölő) verseny és megvagyok,meg hát ott van a Super liga ami egy faszság,de más semmi nincs már. A Super-ben is a 8-10 körös versenyek nem lennének nehezek,de gumikopással és benzinfogyással lehetetlen ezeket megcsinálni. Mármint bármilyen kocsival indulok,olyan gyorsan elkopik 2-3 kör alatt a gumim hogy az csak na,persze az ellenfél vígan autókázik végig. Aztán meg kimegyek boxba utána utol nem érem őket,mert mire sikerülne megint elkopik/elfogy mindenem Ha lenne egy normális Endurance verseny több körrel lenne értelme berakni ezeket a dolgokat,de így csak egy bullshit az egész.
Lehet (sőt biztos) később jönnek még patch-ek amiben pótolnak és javítanak még hiányosságokat,de ez is nagy hibája a GT6-nak amúgy,a hiány. Míg a GT5 tele volt mindenféle más dologgal is nem csak a karrierrel,ebbe csak néhány plusz dolog van,amik elég gyorsan teljesíthetőek,mert sok kihívás nincs bennük (vagy csak szerencsém volt amikor csináltam őket). A Coffee Break challenge-k húzósak egyedül,meg a Super jogsi,de ennyi.
Na mindegy még azért elgondolkozok rajta mi legyen,lehet ha később kijavítják akkor visszaszerzem újra.[ Szerkesztve ]
https://psnprofiles.com/kazama001
-
rfjanika
tag
válasz eddie17 #5776 üzenetére
azért abban sztem mindenki egyetért velem hogy az autó hangja annyira szar hogy az embernek elveszi a kedvét az egésztől. hogy adhat ki egy ilyen csapat egy ilyen gagyi hangokkal rendelkező játékot. ha már a pofánkba vágnak egy az 5.nek ránc felvarrott változatát legalább rendbe tehették volna a legapróbb hibákat. ok persze jön majd a hang javítása de mikor? már sztem javában a ps4re csinálják az újat. arról meg nem is beszélek hogy ha kimegyek a pályáról a fűre véletlen, akkor 2 kanyarig mintha jégen mennék annyira irányíthatatlan az autó. ez talán még a hangoknál is idegesítőbb.
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- Nintendo Switch Oled / Farming Simulator Játékkal / Dokkolókkal / 12 hónap jótálással
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest