- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Aktív témák
-
Salvatore
tag
válasz
Revoltec.de #82 üzenetére
Egyébként csak azt az 1 mailt kaptam, amiben írtad, hogy elküldte egy ismerősöd. A másik akkor elveszett. Egyébként meg mikor megkaptam azonnal írtam is itt, hogy megjött.
-
Salvatore
tag
válasz
Revoltec.de #82 üzenetére
Acer Travelmate 233 -ba menne, csak teljesen sík jó hozzá és max 14mm magas. Szín meg ilyesmi az tökmind1.
-
Revoltec.de
csendes tag
válasz
Salvatore #81 üzenetére
Mivel nem is küldtem.írtam fentebb hogy írd meg pontosan milyen notiba menne, és valószínüleg tudok pont olyant küldeni.de ugyanúgy nem jelentkeztél, mint mikor két emailban, és itt a forumban is írtam hogy feladtam neked a csomagot.De persze nemvagyunk egyformák.A max kétnappal pedig illik vigyázni.nézz be az ezzel foglalkozó topicokba is.Ami még fontos.Elküldhetek neked egy olyan előlepot ami FS Amilókhoz való.Ez 13mm-es és semmilyen más notebbokba nem jó.Mivel hogy ''srég'' formatervezett, csak a bizonyos tipusú notihoz jó.Magyarul azok alapján amiket írtál nem mennél vele semmire.Vagy küldöm ezt, vagy megírod pontosan mibe menne, és próbálok neked olyant szerezni.
-
Salvatore
tag
válasz
Revoltec.de #74 üzenetére
Nem kaptam ma előlapot sem, pedig belföldön a posta max 2 nap szokott lenni.
-
Salvatore
tag
válasz
Printszkrín #76 üzenetére
Szerda magasságába hozza a csákó a gépét amibe lenne és akkor kiderül, sajna most nincs nálam több noti amibe addig meg tudnám nézni.
-
Salvatore
tag
válasz
Revoltec.de #74 üzenetére
Ha Acer-ba ment az jó előjel, ugyanis abba szánom (asszem 230LX, vagy mi). Az én gépem 2,4 P4 (IPC 8640), ezt hivatalosan csak az osztrákoknál forgalmazták, énis ott vettem anno. Eddig mondjuk minden ment benne, kivéve egy MSI cardbus-os wlan karit amitől azonnal fagyott ha beleraktam. Egyébként annyi, hogy a bios nem ismeri fel (tálcát kiadja és lemezt is felpörgeti), vár és aztán semmi. Igazából ki szerettem volna cserélni az enyémre (samsung combo), de végülis mind1 ha a másik gépbe menni fog akkor no problem, legalább több pénzem marad. Notihoz úgyis van külső íróm.
-
Revoltec.de
csendes tag
válasz
Printszkrín #76 üzenetére
Én is így gondolom!
-
Printszkrín
senior tag
válasz
Revoltec.de #75 üzenetére
Fölösleges vitát nyitni, várjuk meg mi a gond, lehet a másik gépben működni fog.
-
Revoltec.de
csendes tag
válasz
Printszkrín #73 üzenetére
bazzzz
Köszönöm az igen értelmes, és magasröptű hozzászólásodat
''miért is volt olyan érzésem hogy nemkötök üzletet egy olyan emberrel aki előre kérné a cuccot, és közben folyamatosan azt bizonygatja hogy ő a világ legmegbízhatóbb embere?'' -
Revoltec.de
csendes tag
válasz
Salvatore #72 üzenetére
Először is:A dvd teljesen tökéletesen működött.persze mindenki ezt írná.Tudom ez neked nem mentség.Viszont ha megnézed én megírtam hogy FS notikba pakolták ezt a tipust.ettől függetlenül ez egy Acerben volt legutóbb használlva.Sokat segítene ha megírnád mit jelent az ponosan nálad hogy nem működik.és hogy miben próbálltad ki.Az előlapot tényleg Qrvára elba@tam.Kicsit kapkodva ment a csomagolás és kimaradt belőle.Ráadásul nem is én adtam fel.egyértelmű hogy hétfőn küldöm borítékban az előlapokat.Sőt ha megírod milyen notiba akarod rakni, lehet tudok pont belevalót is szerezni.A működéssel kapcsolatban csak aztudom ismét mondani hogy semmi baja nemvolt.A postán sem hiszem hogy megsérülhetett volna.lévén azthiszem elég korrekt volt a csomagolás.Egyenlőre anniyt tudok írni hogy a ''Kompatibilitási'' gondot, ha az lesz sajnálom.Akkor nemtudok érted tenni semmit.mivel linkeltem képet, megírtam pontos tipust, stb.Tehát nemhinném hogy zsákbamacskát árultam.Az a te dolgod lett volna hogy utánajárj hogy megfelel e neked.Ha viszont bebizonyosodik hogy rosz volt a cucc, minden költségedet téríteni fogom.javíttatást, bármit.persze számla és pontos hibaleírás ellenében.nyugodtan felmerem ezt ajánlani lévén nem adtam el rosz dvd-t neked.tehát válasz a lehetőségek közül.Biztósíthatlak hogy maximálisan Partner vagyok a dolog megoldásában
-
Salvatore
tag
Ma megkaptam a dvd írót, de valahogy kurvára nem müxik a gépembe, arról nem is beszélve, hogy az előlapja is hiányzik. Remélem abba a gépbe amibe szánom menni fog legalább, bár ha nem kompatibilis vele az előlapja akkor így is úgy is faxomra húzhatom...
Jövö7 közepén kiderül. -
Revoltec.de
csendes tag
válasz
Revoltec.de #70 üzenetére
Fel.
-
Revoltec.de
csendes tag
válasz
Revoltec.de #69 üzenetére
Akkor a mai első UPPP:::
-
Revoltec.de
csendes tag
A monitor cserélhető, lenne pár apróságra.Miszerint természetesen minnél nagyobb AMD, jól húzható procira.Procihoz való, jóóóó tuning lapra.+procihűtőre, és jó lenne minnél több memória is.Más nem kell
Csak személyes cserebere lehetséges.posta kizárva.
Bombázzatok az ajánlatokkal -
Revoltec.de
csendes tag
csomag feladva az illetékeseknek
-
lgretsy
csendes tag
válasz
Revoltec.de #63 üzenetére
Hello, bocs, de lehet, hogy nem jön össze ezen a hétvégén a dolog (meló). Természetesen, ha van rá más jelentkező add el, de ha nm adod el jövő hétvégéig, akkor sztem megyünk érte. Előre is thx.
-
Revoltec.de
csendes tag
válasz
Revoltec.de #64 üzenetére
-
Warter
addikt
11-ért elvinném a 2 vinyót.
-
lgretsy
csendes tag
Ha megvan még a monitor, akkor engem 42k-ért érdekelne (szigoruan kp.). Én Bp.-i vagyok, de hajlando lennék mucsára levezetni hétvégén, ha még aktuális az ajánlat.
-
QwerG
tag
válasz
Revoltec.de #28 üzenetére
Megvan még a DVDíró, mert akkor engem azonnal is érdekelne?
-
Salvatore
tag
válasz
Revoltec.de #53 üzenetére
Akkor péntekre ittvan, tehát jó lesz.
-
pojakcs
senior tag
Elnézést hogy itt belekotyogok, de Printszkrín fórumtársunkkal kötöttem üzletet, maximálisan korrekt volt. Egy sörrel még lógok is neki.
-
Salvatore
tag
válasz
Revoltec.de #51 üzenetére
Az pont jó lenne mert 14mm hely van. Múltkor pont emiatt jártam pórul egy másik gépnél...
Akkor megírom mailbe a címet. -
Salvatore
tag
Nekem kéne a noti dvd 8k-ért, ha utánvétellel megoldható. Jah de elötte plz mérd má le, hogy milyen magas az előlapja.
-
Printszkrín
senior tag
válasz
Itt vagyok!
Azt kérném, hogy pár napig pihentessük a boltot (noti dvd) mert hétfőn lesz egy komolyabb kiadásom, és át kell számolni a rendelkezésre álló keretet.
Persze ha valaki vinné, vigye. akkor lemaradok.
Ha meglesz pár nap múlva is (3-4) akkor jelentkezem. -
Qtyatár
tag
Neked sincs öleted? Ha mégis kitalálnál valamit, akkor légyszi mailben! Köszi!
-
Qtyatár
tag
válasz
Revoltec.de #43 üzenetére
Semmi nem jut eszembe, úgyhogy szerintem tárgytalan.
Bocs.
-
Qtyatár
tag
válasz
Revoltec.de #43 üzenetére
Bocs, nem akarok beleszolni, de azt az IBM-et nem venném meg. Nagyon gyenge annyi pénzért. Nekem egy Dell Inspiron XPS-em volt, az szerintem a notik csúcsa, de annyit nem ért az sem, mint amennyi az ára. Ez az IBM kb negyedét sem tudja. Ez csak az én véleményem. (Mondjuk én nem használom ki a mobilitást, ezért nekem jobb a pc. )
-
Qtyatár
tag
válasz
Revoltec.de #41 üzenetére
Jó. Még gondolkozom. Kb.3x14000 lenne jo. De még kitalálok valamit.
-
Qtyatár
tag
válasz
Revoltec.de #39 üzenetére
Mail ment
-
Qtyatár
tag
válasz
Revoltec.de #37 üzenetére
Fogalmam sincs, de én is Kecskemét 50 km-es körzetében vagyok
-
Qtyatár
tag
válasz
Revoltec.de #35 üzenetére
Részletre gondolom nem akarod...
-
Qtyatár
tag
válasz
Revoltec.de #33 üzenetére
Hát akkor sajna nem megy. Nincs most kp-m. Egyébként Kkfházán vagy?
-
Qtyatár
tag
válasz
Revoltec.de #31 üzenetére
És milyen igazad van!
Csak kp, vagy csere is mehet?
Sapphire Radeon X800GT 256Mb 256bit. Vadi új, csak tesztelve volt. 1 év garral. -
Qtyatár
tag
Monitor milyen idős?
-
Revoltec.de
csendes tag
válasz
fel, fel, fel, fel.........
-
Revoltec.de
csendes tag
válasz
Revoltec.de #1 üzenetére
EGY KIS ÁRCSÖKKENTÉS ÖSZTÖNZÉSKÉPPEN!!!
17'' TFT LCD Monitor: 42,000Ft
D-LINK Switch: 5,000Ft
DVD+Író:8,000Ft
És mivel sürgős lenne a dolog, ezért bevállalom, mehet Postán utánvéttel is!
De ha valaki nem venné át esetleg azt a Föld alól is előfogjuk keríteni -
Revoltec.de
csendes tag
válasz
Revoltec.de #26 üzenetére
Még mindíg lehet alkudni
-
Revoltec.de
csendes tag
válasz
Revoltec.de #25 üzenetére
-
Revoltec.de
csendes tag
válasz
Revoltec.de #24 üzenetére
Upszli......
-
Revoltec.de
csendes tag
válasz
Printszkrín #23 üzenetére
-
Printszkrín
senior tag
válasz
Revoltec.de #22 üzenetére
Ok!
Holnapra kitalálom. -
Revoltec.de
csendes tag
válasz
Printszkrín #21 üzenetére
Jó, csak tudasd hogy milegyen, mert több helyen párhúzamosan hírdetek, és menne, cserélődnek folyamatosan a dolgaim.
üdv -
Printszkrín
senior tag
válasz
Revoltec.de #20 üzenetére
Jól van, még átgondolom melyik legyen.
Egyébként egy szóval sem említettem a rangot. Peace.
Azét vedd a fáradságot és nézz utánam.
Katt a hardverpiac gombra, van olyan ahol én vagyok az utsó hozzászóló. -
Revoltec.de
csendes tag
válasz
Printszkrín #19 üzenetére
Rendben van.Szerintem ne bizonygassuk itt tovább egymásnak, melyikünk a megbízhatóbb
Ha kell a cucc, akkor feladom utánvéttel/ha már így összekomáztunk
/
Vagy jővőhéten vasárnap eljösz érte.K.K.Félegyházára.A Posta 420, vagy 800ft lesz maximum.De mivel hogy van ''pici'' dobozom, és súlyra is csekély ezért tutti a 420ft -
Printszkrín
senior tag
válasz
Revoltec.de #17 üzenetére
Tökéletesen megértelek.
Ha már jártál rosszúl akkor nem csoda a bizalmatlanságod.
Az utánvét költsége lehet elég magas ehez az összeghez képest.
Kérdezd meg elöbb mennyi.
Rólam meg annyit, hogy nézd meg az adataim. Több mint két éves Enternetes
előfizohoz járó mélcím, amit nem csak ph-záshoz használok.
Isten tudja, 6 vagy 8 éves pannon előfizetéses telefonszám 9-essel kezdődik,
a családi Bt. nevére szól. Typo-Lenos Bt. Kérdezd le a pannon tudakozóban.
És kérdezz rólam a topikokban amikbe irogatok. Most is fut egy pár.
Röviden ennyit magamról.
Gondolom a közeljövőben nem jársz pesten.
Én esetleg kirándulás gyanánt elmennék hozzád, de még a település nevét sem
írtad le, hova kéne menni. -
Revoltec.de
csendes tag
Egyébként meg szerintem egy ember nem attól lesz megbízható hogy pl ph félisten.Mert mivan ha átkúr???Qva nagy semmi.max elmész és kivered belőle a dellát.Mert mást mitudsz csinállni?nyitsz itt egy topicot hogy xy átvert?és simán letagadja.Volt erre már példa számtalan, itt és máshól is.Sajnos
-
Revoltec.de
csendes tag
válasz
Printszkrín #16 üzenetére
Én ezt mind elhiszem neked.Esküszöm.De így meg nekem nincs egy deka garanciám sem.Ezt meg te értsd meg.Sőt engem ez a ''Újonc''+''őstag'' meg mitudom én milyen dumák, már két éve is idegesítettek.Csak két dolgot mondanék.Egyszer kb egy hónapja, egy itt ''Nagy'' rangban leledző, hw piacon igen sűrűn előforduló úriembernek feladtam egy lapot+procit.Előre mert hogy ő megbízható.Tudod mennyit utalt a 35K-ból?20-at, majd közölte hogy nincsenek jó tuningeredményei a lapnak, stb.Más. P-vel kezdődő PH-Addikt úraságtól vettünk egy LG dvd írót.6K-ért előre utaltam.Vazze még olvasni sem bírt a cucc, törött volt a mechanikálya
Úgyhogy van nekem saját tapasztalatom bőven.Egy utolsó lehetőséget tudk felajánlani.Elküldöm utánvéttel.De ha nemveszed át, a föld alól is előkerítelek az hót zihher
-
Printszkrín
senior tag
válasz
Revoltec.de #15 üzenetére
Sajnálom, de nem kockáztatok.
Számomra a legmagasabb összeg amit így feltennék az max 5k
9k-t már nem kockáztatok.
Engem itt ismernek egy páran, mások meg hallomásból is tudják milyen
marha egy becsületes vagyok.
És tényleg ne sértődj meg, engem is meg lehet érteni.
Esetleg nézz utána kikkel üzleteltem, és milyen jó viszony alakult ki utána. -
Revoltec.de
csendes tag
válasz
Printszkrín #14 üzenetére
Akkor két lehetőség maradt.Vagy nemadom el a cuccost, vagy mást kell kitalálnunk.Az előre utalásról két dolgot mondanék.Meglesz a nevem, számlaszámom.Tehát lenyomozható lennék.A 6napos regről meg inkább nemmondok semmitJóval, sokkal több az már
na de mindegy, lényegtelen.Akkor ez valószínüleg nemjött össze.majd mással talán.
Üdv. -
Printszkrín
senior tag
válasz
Revoltec.de #10 üzenetére
Jó, én is így gondoltam, mert rájötte, hogy egyikük sem fog eldöcögni hozzád.
Kocsija sincs egyiknek sem.
Viszont, ha posta, akkor meg ne sértődj, de megfordítjuk a sorrendet.
Te feladod az írót, és ha megérkezett, utalom a pénzt.
Tényleg ne sértődj meg, de 6 napos reg-gel ne várd hogy előre utaljak.
Jövő ilyenkor bátran fogok neked előre utalni. -
Revoltec.de
csendes tag
Felfelé mert sűrgős
-
Revoltec.de
csendes tag
válasz
Revoltec.de #11 üzenetére
lehet alkudni is
-
Revoltec.de
csendes tag
válasz
Revoltec.de #10 üzenetére
VAN 2DB TOSHIBA MK4025GAS HDD2190 A ZEO01 S 40G NOTEBOOK WINYÓM IS ELADÓ.
Hibátlan állapot, adattárolásra voltak használva USB rackban.
irányár:6,500/db -
Revoltec.de
csendes tag
válasz
Printszkrín #7 üzenetére
Posta akkor jobb lenne, mert 3-4-ember eggyeztetése már kissé körülményes lenne.Tapasztalataim alapján.Ezért zt a verziót kihagynám ha lehet
-
ferenc999
tag
Hi!
Hová is kell menni érte pontosan?
Ez gondolom a UK-713 tipus és 16ms-os monitor.
Számítasz be valamit, ja és a legfontosabb mennyi az utolsó ára? -
Printszkrín
senior tag
válasz
Revoltec.de #5 üzenetére
Posta is mehet, vagy van két ismerős Kecskeméten.
Ha rá tudom venni őket, hogy elmenjenek hozzád, ők gyakran jönnek pestre. -
Revoltec.de
csendes tag
Kb 2 óráig nem leszek itt.De utána jövök biztosan, és mindent letárgyalunk
-
Revoltec.de
csendes tag
válasz
Printszkrín #3 üzenetére
Rendben.De elolvastad a lehetőségeket is?Jösz, vagy Posta?
-
Printszkrín
senior tag
válasz
Revoltec.de #1 üzenetére
Szia!
Laptop DVD nekem kell. -
Meme
aktív tag
válasz
Revoltec.de #1 üzenetére
reggelt!
ha nem tevedek, azt elfelejtetted mekkora is ez a monitor -
Revoltec.de
csendes tag
A fentebb említett cuccok lennének olcsón, és sürgősen eladóak.A monitor kb, 5 napos, 3év garanciával, garancialevéllel.A Switch kb 1 éves, de 8 napot volt használlva, mert sajna router helyett lett véve, véletlenül./nem röhög
/
A DVD író pedig kb 3 hónapos Csak +-os lemezt ír ezért lett cserélve.A cuccok nem az enyémek, én csak egy megbízott vagyok.Olcsón és sürgősen lennének eladóak.De nem sz@ért-h@ért.Ennél fogva kérném mellőzni a ''hülyegyerek alkudási stílust''
Utánvét teljes mértékben kizárva.Posta mehet előreutalással.De szerintem jobb lenne a személyes átvétel.Sehová nemtudom, és nem is fogom elvinni.Mivel énvagyok az eladóA cuccok Kecskeméttől kb 50 km-re vannak.Főleg a hétvégi átvétel a lehetséges.Az árak irányárak, és ettől fogva alkuképesek, emberi keretek között.Tehát a Monitor:
Bővebben: link
Irányára:46,000ft.
A Switch:
Bővebben: link
Irányára:6,500ft
Laptop dvd íróicoh 8165A/21 Asszem fs notikba rakták ezt a tioust isBővebben: link
irányára:9,000ft
Csere csak és kizárólag valami komolyabb Mobiltelefonra érdekellne.Nokia előnyben.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 25
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Path of Exile (ARPG)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest