- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
Aktív témák
-
Salvatore
tag
válasz
Revoltec.de #82 üzenetére
Egyébként csak azt az 1 mailt kaptam, amiben írtad, hogy elküldte egy ismerősöd. A másik akkor elveszett. Egyébként meg mikor megkaptam azonnal írtam is itt, hogy megjött.
-
Salvatore
tag
válasz
Revoltec.de #82 üzenetére
Acer Travelmate 233 -ba menne, csak teljesen sík jó hozzá és max 14mm magas. Szín meg ilyesmi az tökmind1.
-
Salvatore
tag
válasz
Revoltec.de #74 üzenetére
Nem kaptam ma előlapot sem, pedig belföldön a posta max 2 nap szokott lenni.
-
Salvatore
tag
válasz
Printszkrín #76 üzenetére
Szerda magasságába hozza a csákó a gépét amibe lenne és akkor kiderül, sajna most nincs nálam több noti amibe addig meg tudnám nézni.
-
Salvatore
tag
válasz
Revoltec.de #74 üzenetére
Ha Acer-ba ment az jó előjel, ugyanis abba szánom (asszem 230LX, vagy mi). Az én gépem 2,4 P4 (IPC 8640), ezt hivatalosan csak az osztrákoknál forgalmazták, énis ott vettem anno. Eddig mondjuk minden ment benne, kivéve egy MSI cardbus-os wlan karit amitől azonnal fagyott ha beleraktam. Egyébként annyi, hogy a bios nem ismeri fel (tálcát kiadja és lemezt is felpörgeti), vár és aztán semmi. Igazából ki szerettem volna cserélni az enyémre (samsung combo), de végülis mind1 ha a másik gépbe menni fog akkor no problem, legalább több pénzem marad. Notihoz úgyis van külső íróm.
-
Salvatore
tag
Ma megkaptam a dvd írót, de valahogy kurvára nem müxik a gépembe, arról nem is beszélve, hogy az előlapja is hiányzik. Remélem abba a gépbe amibe szánom menni fog legalább, bár ha nem kompatibilis vele az előlapja akkor így is úgy is faxomra húzhatom...
Jövö7 közepén kiderül. -
Salvatore
tag
válasz
Revoltec.de #53 üzenetére
Akkor péntekre ittvan, tehát jó lesz.
-
Salvatore
tag
válasz
Revoltec.de #51 üzenetére
Az pont jó lenne mert 14mm hely van. Múltkor pont emiatt jártam pórul egy másik gépnél...
Akkor megírom mailbe a címet. -
Salvatore
tag
Nekem kéne a noti dvd 8k-ért, ha utánvétellel megoldható. Jah de elötte plz mérd má le, hogy milyen magas az előlapja.
Aktív témák
Hirdetés
- Ryzen7 2700X/ RTX2060/ 32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia / ingyen foxpost
- Eladó Fanatec szimulátor szett - Komplett, kiváló állapotban, azonnal használható!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged